Üzemeltető: Blogger.

2020. január 9., csütörtök

Tag: , ,

ABG Infralogistics - ABG Cranes

ABG Infralogistics


Indiában az ABG Cranes először a nemzetközi forrásokból származó daruk szállítására és forgalmazására irányult, és több mint 350 darut rövid idő alatt értékesítette. A nemzetközi szabványokkal párhuzamosan a hazai tervezésű darukra szakosodtak. Ezek az elsők, akik 80 metrikus tonna (MT) hidraulikus lánctalpas darukat építettek Indiában. Most 40MT, 80MT, 100MT, 160MT hidraulikus lánctalpas daruk gyártására szolgálnak. A 275MT hidraulikus lánctalpas daru tervezését és fejlesztését is felkeltették, és a közeljövőben felveszik a „Torony daruk és kikötői daruk”-at.

About Tóth Gergely

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.
Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a pókdaru, mini daru is. Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, mobildaruk, így kisebb és nagyobb terheket is tudnak mozgatni. Amennyiben függőlegesen, kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallott. Szakemberek fel és beemeléséhez, pl: magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.