Üzemeltető: Blogger.

2020. január 9., csütörtök

Tag: , ,

TADANOTadano
Japánban a hidraulikus daruk története 1955-ben kezdődött, a TADANO az OC-2 Truck Crane fejlesztésével. A TADANO a nemzetközi üzleti világ fejlődésével párhuzamosan halad, és erős pozíciót hozott létre a hidraulikus daru értékesítés nemzetközi területén. Most a TADANO célja, hogy új növekedési pályát érjen el azáltal, hogy kiterjeszti üzleti tevékenységét a világ első számú emelőberendezések gyártójává, amely nemcsak a daruk, hanem a mobil fogalmakat is magában foglaló gépek és berendezések számos fajtáját jelenti.

About Tóth Gergely

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.
Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a pókdaru, mini daru is. Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, mobildaruk, így kisebb és nagyobb terheket is tudnak mozgatni. Amennyiben függőlegesen, kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallott. Szakemberek fel és beemeléséhez, pl: magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.