Üzemeltető: Blogger.

2020. január 9., csütörtök

Tag: , ,

Terex Corporation

TerexA Terex Corporation egy olyan világszerte gyártott emelő- és anyagmozgató megoldások gyártója, amely számos iparágra kiterjed, többek között az építőipar, az infrastruktúra, a kőfejtés, az újrahasznosítás, az energia, a bányászat, a szállítás, a finomítás és a közművek. A cég fő üzleti szegmensei a légi munkaállványok, az építőipar, a daruk, az anyagmozgatás és a kikötői megoldások és az anyagfeldolgozás. A Terexnek több mint 22 000 alkalmazottja van, és világszerte gyártó létesítményeket üzemeltet.

About Tóth Gergely

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.
Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a pókdaru, mini daru is. Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, mobildaruk, így kisebb és nagyobb terheket is tudnak mozgatni. Amennyiben függőlegesen, kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallott. Szakemberek fel és beemeléséhez, pl: magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.