Üzemeltető: Blogger.

2020. január 9., csütörtök

Tag: , ,

XCMG

XCMG


Az XCMG építőipari berendezéseket gyártó székhelye 1943 óta több mint 70 éves tapasztalattal bír, XCMG ma már a világ legátfogóbb választékát nyújtja. Az XCMG a Top 10-et "rangsorolja" a globális nehézgépiparban. Az XCMG építőipari gépei meglepő felszereltséget rendelkeznek, beleértve a daruk, a földmozgató gépek, a közúti gépek, a kotrógépek, a betongépek, a bányászati ​​gépek, a rakodógépek, a fűrészgépek, a tűzoltó gépek, a nehéz tehergépjárművek, a szennyvíztisztító gépek, a mezőgazdasági gépek és a többit is.

About Tóth Gergely

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.
Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a pókdaru, mini daru is. Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, mobildaruk, így kisebb és nagyobb terheket is tudnak mozgatni. Amennyiben függőlegesen, kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallott. Szakemberek fel és beemeléséhez, pl: magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.